GloPoll Trading

Huisdecoratie groothandel

Voor huisdecoratie gaat u het beste naar een groothandel. Waarom? Een specialist als GloPoll Trading werkt samen met toegewijde leveranciers uit verschillende delen van de wereld. Het voordeel voor u is dat u innovatieve en sfeervolle producten tegen scherpe prijzen in huis haalt. Neem gerust een kijkje op onze website en doe alvast wat inspiratie op!

Divers assortiment huisdecoratie vindt u bij de groothandel

Bent u eigenaar van een winkel en zoekt u decoratie om te verkopen? Wilt u uw onderneming huiselijk aankleden? Of bent u op zoek naar decoratie voor uw woning? In onze groothandel hebben we een gevarieerd aanbod huisdecoratie opgenomen, zoals:

Daarnaast vindt u in ons aanbod ook seizoensartikelen, waarmee u uw horecazaak, winkel of woning tijdens de feestdagen sfeervol aankleedt. Kunt u de geschikte decoratie niet vinden? Dan passen wij de producten aan of ontwerpen en vervaardigen wij een nieuw product voor u.

Kom langs voor een persoonlijk gesprek

Dankzij de mogelijkheden tot maatwerk en een uiteenlopend standaardassortiment huisdecoratie, biedt onze groothandel voor ieder wat wils. Wilt u de mogelijkheden bespreken tijdens een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 252 21 15 13 om een afspraak te maken. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid