GloPoll Trading

Tafeldecoratie servetten

Met tafeldecoratie, zoals mooie servetten, creëert u direct een gezellige, warme en knusse uitstraling. Bijvoorbeeld in een restaurant of bedrijfskantine. Wilt u deze servetten bestellen bij een specialist? Omdat u levert aan restaurants en andere horecagelegenheden? Of omdat u zelf eigenaar bent van uw eigen horecagelegenheid? GloPoll Trading voorziet u graag van de juiste producten voor uw situatie.

Tafeldecoratie: servetten en andere seizoens- en lifestyleproducten

Bij GloPoll Trading bieden we een zeer ruim assortiment aan seizoens- en lifestyleproducten zoals servetten voor tafeldecoratie. Bij ons vindt u onder andere ook de volgende producten:

  • Tafellopers
  • Kunstbloemen en kunstplanten
  • Decoratieartikelen

Wilt u een productaanpassing laten doen? Gelukkig leveren wij maatwerk op alle vlakken. Dat houdt in dat wij tal van producten eenvoudig aan uw huisstijl aanpassen. Zo ontvangt u bijvoorbeeld servetten voor tafeldecoratie in uw huisstijlkleuren. Hierdoor sluiten onze producten nóg beter bij uw wensen en eisen aan.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ons assortiment is zeer ruim en onze mogelijkheden zijn uitgebreid. Wat kunnen wij voor u betekenen als het gaat om tafeldecoratie, bijvoorbeeld om servetten? Wij leggen u graag uit wat er mogelijk is in een persoonlijk gesprek. Dat plant u gemakkelijk door te bellen naar het volgende telefoonnummer: +31 (0) 252 21 15 13.


Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid