GloPoll Trading

U bevindt zich hier: Home » Accessoires groothandel

Accessoires groothandel

Wilt u uw restaurant, winkel of andere onderneming mooi aankleden met sfeervolle accessoires van een groothandel? Of wilt u bij deze groothandel unieke accessoires in grote oplage kopen om zelf te verkopen in uw winkel? Dan kunt u uitstekend terecht bij GloPoll Trading. Als leverancier van seizoens- en lifestyleproducten vindt u hier gegarandeerd wat u zoekt. En ook nog eens tegen concurrerende prijzen. Ideaal, nietwaar?

Diverse accessoires verkrijgbaar bij gespecialiseerde groothandel

Bij de groothandel GloPoll Trading vindt u een divers aanbod accessoires. Dit zijn seizoensgebonden accessoires voor feestdagen, zoals Kerst en Halloween, maar ook alledaagse decoratie. Zo vindt u bij ons onder andere:

 • Decoratieartikelen
 • Tafeldecoratie
 • Bloemen en planten

  Zorg voor passende decoratie die aansluit bij uw huisstijl

  Gaat uw voorkeur uit naar een product dat op maat gemaakt is? Wij kunnen tal van producten aanpassen aan uw huisstijl, maar we ontwerpen en vervaardigen ook graag een nieuw product voor u. Zo sluiten de accessoires altijd aan bij uw huisstijl.

  Voor ieder wat wils

  Omdat u bij onze groothandel in Sassenheim aan het juiste adres bent voor op maat gemaakte producten en voor een standaardassortiment, bieden wij voor ieder wat wils. Wilt u uw wensen en behoeften met ons in een persoonlijk gesprek bespreken? Maak dan een afspraak door te bellen naar +31 (0) 252 21 15 13. Dit telefoonnummer is natuurlijk ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over het assortiment.

Neem contact op

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.