Over GloPoll Trading

U bevindt zich hier: Home » Over ons

GloPoll Trading, never out of style

GloPoll Trading is ook uw gids in de wereld van seizoens,- en lifestyle producten. In onze kleurrijke collecties vindt u tal van innovatieve, unieke en functionele sfeermakers. Producten van een verrassend hoge kwaliteit voor een prima prijs.

Voor bijna ieder seizoen en evenement, elke viering en gelegenheid heeft GloPoll Trading een ruim assortiment producten. Vanzelfsprekend adviseren en assisteren wij u ook wanneer een op maat gemaakt design of huisstijl artikel gewenst is.

GloPoll Trading is wereldwijd van alle markten thuis. Wij volgen de lifestyle fashion op de voet en kopen daarnaast zo gunstig mogelijk in, rechtstreeks bij de fabrikant. Zo blijft u uw klanten en opdrachtgevers een stapje voor en kunt u voor hen de ideale sfeer creëren. Iedere dag opnieuw, altijd en overal.

Als importeur en exporteur van onder meer decoratieve artikelen weten wij wat u van ons verwacht: een breed assortiment, concurrerende prijzen, kwaliteitsproducten, efficiënte werkwijze, snelle levering en een vast aanspreekpunt. Bij GloPoll Trading is dit vanzelfsprekend.

Voor ons begint iedere uitdaging door duidelijk met elkaar te communiceren. Op die manier kunnen wij u beter van dienst zijn, met u meedenken, een passend advies geven én optimale service verlenen. Samen met u willen wij uw klant(en) blijven verrassen met de ‘never out of style’ collecties van GloPoll Trading.