GloPoll Trading

Decoratiemateriaal groothandel

Als u een ruimte sfeervol wilt aankleden, schaft u decoratiemateriaal aan bij een groothandel. Zo’n groothandel met een gevarieerd aanbod lifestyle- en seizoensproducten is GloPoll Trading. Wij importeren producten van toegewijde leveranciers vanuit de hele wereld. Dit zorgt ervoor dat u de nieuwste, sfeervolste en meest innovatieve producten in huis haalt tegen concurrerende prijzen. Kijk op uw gemak rond op de website en zie wat we u te bieden hebben.

Uw decoratiemateriaal vindt u bij deze specialistische groothandel

Wilt u uw horecazaak of bedrijfspand tijdens de feestdagen, zoals Kerst of Pasen, passend aankleden? Of bent u op zoek naar decoratiemateriaal dat u in een grote oplage kunt kopen en vervolgens kunt verkopen in uw winkel? Dan vindt u in onze groothandel zeker het decoratiemateriaal in de stijl, maat en kleur waar u naar op zoek bent. Het aanbod bestaat uit onder andere:

  • Tafeldecoratie
  • Natuurlijke decoratie
  • Kunstbloemen en -planten
  • Seizoensartikelen

    Maak uw wensen kenbaar

    Heeft u een voorkeur voor artikelen die passen bij uw huisstijl? Geen probleem! Geef uw wensen door en wij passen een product voor u aan of ontwerpen een product voor u. Via +31 (0) 252 21 15 13 maakt u eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar als u vragen heeft of meer informatie wilt.

  • Neem contact op