GloPoll Trading

U bevindt zich hier: Home » Servetten bestellen

Servetten bestellen

Wilt u servetten bestellen bij een echte specialist, kies dan voor GloPoll Trading. Wij zijn al jaren dé specialist op het gebied van seizoens- en lifestyleproducten en we hebben ruime ervaring in het vakgebied opgebouwd. We werken samen met toegewijde leveranciers en importeren onze producten altijd uit verschillende delen van de wereld. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en leveren wij u de meest innovatieve producten.

Wat voor servetten kunt u bestellen bij GloPoll Trading?

Afhankelijk van uw doeleinde kiest u bij GloPoll Trading gemakkelijk voor verschillende soorten servetten in verschillende stijlen en met verschillende designs. Heeft u een groot aantal servetten nodig omdat u deze in uw restaurant wilt gebruiken? Wilt u servetten bestellen om in de kantine van uw bedrijfspand te leggen? Of zoekt u naar servetten voor in de schappen van uw winkel? Wij bieden een ruim assortiment servetten én speciale servetten voor bijzondere gelegenheden, zoals Kerst, Pasen, Halloween en Oud en Nieuw.

Maak een afspraak en bespreek de mogelijkheden voor maatwerk

Bij GloPoll Trading heeft u dus keuze uit een ruim assortiment aan standaardproducten, maar u kiest er bij ons ook gemakkelijk voor maatwerk servetten te bestellen. Binnen ons assortiment passen wij producten aan uw huisstijl aan. Echt op zoek naar iets anders? Maak direct een afspraak door te bellen naar +31 (0) 252 21 15 13, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.


Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.